Anne-Loes creatieveling

Hoi, ik ben Anne-Loes! Een enthousiaste grafisch vormgever met daarnaast een passie voor alles wat te maken heeft met Social Media, kleur, handlettering en eten. Zit ik niet achter de computer te werken, dan ben ik waarschijnlijk of handletteren of sta ik in de keuken om een nieuwe recept uit te proberen.

Het creatieve uit ik bij en voor verschillende opdrachtgevers. Daarnaast heb ik nog een webshop.

Volg je droom

Ik werk doelgericht, ben leergierig en zorg voor een heldere communicatie. Nee zeg ik niet snel en ik ben een harde werker. Blijven ontwikkelen is the key, niet alleen voor mezelf. Ik wil het beste uit mezelf en mijn opdrachtgevers halen. Het vormgeven van on – en offline media gaat verder dan een mooie afbeelding of pakkende tekst. Het contact met de klant, het brainstormen en ideeën uitwerken is wat mij motiveert om samen tot een mooi resultaat te komen.

Dus ben jij op zoek naar een fris logo, ondersteuning bij je Social Media marketing of heb je nog een dichtbundel liggen die klaar is voor opmaak? Stuur mij dan even berichtje of app mij op +31 6 39 59 66 17. Dan kijken we samen wat de mogelijkheden zijn. Hoor graag van je! 🙂

 
Bovenstaande foto is gemaakt tijdens het Styled Photo Event by Lisette Lubbers Fotografie door Dyonne Fotografie

Kopje thee doen?

Wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Ik ga graag met je rond de tafel zitten met thee en wat lekkers.