Van passie en inspiratie naar concept, ontwerp en realisatie

Wat ik voor je doe

Mijn doel is bereikt wanneer jij jouw passie voelt in de door mij vorm gegeven diensten, zoals een huisstijl of strategie voor haar Social Media kanalen. Dit geeft mij enorm veel plezier in het werk, mijn grootste drijfveer. Samen bereiken wij het beste resultaat.

Inspireer

Logo & huisstijl

Onmisbaar voor jouw bedrijf is een goed verzorgde huisstijl. Jij hebt de passie die ik wil laten zien in je logo. Jij bent het uitgangspunt waar ik mee aan de slag ga.

Website ontwerp

Bij een eigen huisstijl hoort een mooie passende website. Voor het maken van jouw digitale visitekaartje sta ik voor je klaar. Laat jij mij weten wat er op moet?

Handlettering

Het leukste vind ik toch wel typografie en helemaal als het om handletteren gaat. Van het handletteren van quotes, maar ook posters en uitnodigingen. Wil je weten waar ik je bij kan helpen?

Social Media

Ik wil laten zien dat Social Media hartstikke leuk is én dat er motiverende resultaten uit te halen zijn. Samen gaan we aan de slag voor een passende strategie.

Boek ontwerp

Vol trots geschreven, jouw eigen boek. En nu? De vormgeving! Jij levert de tekst en inhoud van het boek en ik zorg er voor dat het boek er volledig naar jouw wens uit komt te zien.

En verder?

Benieuwd wat ik nog meer voor je kan betekenen of wil je vrijblijvend een keer met mijn brainstormen? Ik ga graag met je rond de tafel. Thee en appeltaart doen?