Van passie en inspiratie naar concept, ontwerp en realisatie

 

Wat ik voor je doe

Mijn doel is bereikt wanneer jij jouw passie voelt in de door mij vorm gegeven diensten, zoals een huisstijl of strategie voor haar Social Media kanalen. Dit geeft mij enorm veel plezier in het werk, mijn grootste drijfveer. Samen bereiken wij het beste resultaat.

 

Logo & huisstijl

Onmisbaar voor jouw bedrijf is een goed verzorgde huisstijl. Jij hebt de passie die ik wil laten zien in je logo. Jij bent het uitgangspunt waar ik mee aan de slag ga.


Website ontwerp

Bij een eigen huisstijl hoort een mooie passende website. Voor het maken van jouw digitale visitekaartje sta ik voor je klaar. Laat jij mij weten wat er op moet?

 

Social Media

Ik wil laten zien dat Social Media hartstikke leuk is én dat er motiverende resultaten uit te halen zijn. Samen gaan we aan de slag voor een passende strategie.

DTP

Flyers, brochures, visitekaartjes, uitnodigingen en ga zo maar door. Heb je een specifieke wens? Neem dan geheel vrijblijvend contact met mij op.

 

Kaartjes

Geboortekaartjes, uitnodigingen, trouwkaarten, kerstkaarten (ja, daar ben ik het hele jaar mee bezig). Ik help je er graag bij!

 

Boek ontwerp

Vol trots geschreven, jouw eigen boek. En nu? De vormgeving! Jij levert de tekst en inhoud van het boek en ik zorg er voor dat het boek er volledig naar jouw wens uit komt te zien.

 

Nieuwsbrief

Terwijl jij druk aan het groeien bent met je bedrijf besluit je een nieuwsbrief te versturen. Ik neem dit graag voor je uit handen. Jij levert mij content aan en ik maak een mooi vormgegeven nieuwsbrief en plan deze voor je in.

 

Handlettering

Het leukste vind ik toch wel typografie en helemaal als het om handletteren gaat. Van het handletteren van quotes, maar ook posters en uitnodigingen. Wil je weten waar ik je bij kan helpen?

Niet gevonden wat je zocht?


Maar hier houdt mijn kennis niet op. Zoek je bijvoorbeeld ondersteuning bij het vormgeven van een brochure, iemand die een keer mee kijkt bij je Social Media strategie? Een stevige brainstorm sessie houden? Ontwerpen van een e-book? Ontwerp van je trouwkaart? Of is er een kleine op komst en zoek je nog een ontwerper van het geboortekaartje?

Ben je benieuwd wat er nog meer mogelijk is? Neem dan contact met mij op.