Van passie en inspiratie naar concept, ontwerp en realisatie

Grafisch

Ik help je graag met het visualiseren van jouw passie. Ben je een starter? Dan maak ik voor jouw een passend logo en huisstijl. Maar denk ook aan een poster, flyer, en infographics. Online is ook helemaal mijn ding, dus ik ondersteun je graag bij het maken van een nieuwe website.

Vandaag is alles mogelijk

Logo

Je logo biedt de eerste indruk waar jij als bedrijf voor staat. De passie van jouw bedrijf samen met jouw missie en visie spelen hierin de hoofdrol.

Vooraf bespreken we wat jouw wensen zijn aan de hand van een brainstormsessie en een moodboard. Een creatieve start wat uitmondt in een sterk ontwerp voor jou.

€450,00 

Hiervoor krijg je drie schetsen, twee correctierondes & één definitief ontwerp.
Al mijn prijzen zijn exclusief btw.

Drukwerk

Op grafisch gebied is er nog zoveel meer. Heb je al een logo en wil je alleen een visitekaartje? Of wil je een bijpassend huisstijlhandboek? Maar ook voor flyers, posters,  infographics (en zo kan ik nog wel een tijdje doorgaan) sta ik voor je klaar. Ik ben erg benieuwd wat jouw wensen zijn. 

Laat jij mij weten waar ik je mee kan helpen?

vanaf €100,00 

Voor deze dienst ga ik uit van mijn starttarief van €100,00. Vraag een offerte op voor een concretere prijs. Al mijn prijzen zijn exclusief btw.

Boek ontwerp

Je hebt veel tijd en aandacht besteed aan de inhoud van jouw boek en nu is het tijd om deze aan de wereld te laten zien.

Naast de tekstuele inhoud van het boek, wil je natuurlijk ook dat het uiterlijk van je boek perfect is. Dit is de volgende stap, waarbij ik jou kan ondersteunen. 

vanaf €100,00 

Prijs per pagina start vanaf €5,00 tot 7,50 in een veelvoud van minimaal 16 pagina’s. Al mijn prijzen zijn exclusief btw.

Huisstijl

Samen kijken we naar wat jouw specifieke eisen zijn bij het ontwikkelen van je logo met bijpassende huisstijl.

Welke indruk wil je af geven? Liefdevol, zorgzaam, speels? Ik beschik over de expertise en ervaring om samen met jou tot een passend resultaat te komen.

€750,00 

De basis van jouw huisstijl bestaat uit een logo met visitekaartjes, briefpapier en een online handtekening. Al mijn prijzen zijn exclusief btw.

Website

Je website is je online visitekaartje. Een contactformulier, meerdere aangemaakte pagina’s zijn onmisbaar en horen daarom ook bij de basis. 

Onder de standaardfuncties vallen in ieder geval de installatie, een thema met uw huisstijl en een gemakkelijk CMS. Ook kun je zelf afbeeldingen, pagina’s en nieuwsberichten toevoegen.

€450,00 

Hiervoor krijg je een website met maximaal vijf pagina’s (bijvoorbeeld home, over, contact & twee infopagina’s). Al mijn prijzen zijn exclusief btw.

Handlettering

Handletteren is het leukste wat er is, in ieder geval dat vind ik. Ik letter zowel op papier als digitaal. Hier en daar een kleine illustratie er bij maakt het af.

Ik maak graag ontwerpen voor jou op maat, zodat jij jouw eigen unieke ontwerp hebt. Of het nou gaat om een poster of een uitnodiging, ik ben je vrouw.

vanaf €150,00 

Vraag een offerte op voor een concretere prijs, deze verschilt voor illustraties op papier en digitaal. Al mijn prijzen zijn exclusief btw.