Van passie en inspiratie naar concept, ontwerp en realisatie

 

Handlettering

Al zolang ik mij kan herinneren ben ik geïnteresseerd in typografie. Sinds enkele jaren heeft zich dit geuit in het zelf ontwerpen van teksten, ook wel handlettering of fake calligraphy genoemd.

Voor mijzelf heb ik een challenge gehouden waarbij ik een jaar lang elke dag één stuk tekst heb gehandletterd. Een aardig project met een mooi resultaat. Nog steeds pak ik regelmatig pen en papier er bij om creatief aan de slag te gaan. 

Ben je benieuwd wat ik voor je kan betekenen? Stuur mij dan een berichtje!

Hieperdepiep

 

Het ontwerpproces

Mijn ontwerpproces bestaat uit verschillende stappen. Ik begin altijd op papier, waar ik lekker veel ga schetsen, krassen en uitproberen. Wanneer ik tevreden ben met mijn ontwerp ga ik deze perfectioneren op papier.

Wanneer een digitale versie nodig is ga ik deze digitaliseren in Adobe Illustrator. Dit houd in dat ik het nogmaals ga tekenen, maar dan digitaal. Zo krijg ik het perfecte eindontwerp welke op verschillende schalen kan worden gebruikt. Van iets kleins als een ansichtkaart tot een banner van enkele meters hoog.

 

Wat bied ik aan?

Ik kan zowel een papieren als een digitaal ontwerp voor je ontwerpen. Mijn advies gaat voor zakelijk gaat uit naar digitaal, zodat het op meerdere manier te verspreiden is. Een papieren ontwerp is perfect als persoonlijk cadeau en kan ik op papier naar keuze aanleveren.

Mijn focus ligt op het ontwerpen van drukwerk, zoals ansicht- en wenskaarten. Denk hier bijvoorbeeld aan een collectie voor je bedrijf, een kaart voor bij een bestelling of een gave poster om een evenement uit te lichten.

Webshop.psd_0000s_0000s_0000_Theepot1
Notitieblok
Mok_Blote poezen
Hartjes
Verzoekjes_0003_Laag 29
Oloa ontwerp ipad

 

Drukwerk

Wil je een eigen kaartencollectie om in je winkel te verkopen of een poster om een evenement aan te kondigen? Jij geeft mij de input en ik zorg voor een mooi eindproduct. Op deze manier krijg jij een uniek product welke helemaal naar jouw wens is ontworpen.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Stuur mij dan even een berichtje en dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op!

 

Mokken & meer

Je hebt ze vast wel eens zien liggen. Bijvoorbeeld bij Conceptstore the Upperside in Enschede of Katdeau in Hengelo. Mijn ontworpen servies! Deze worden stuk voor stuk met de hand geletterd.

Dit vind ik het allerleukst om te doen en zorgt elke keer weer voor een uniek product. Mijn producten zijn herkenbaar en een perfect relatiegeschenk of in een kerstpakket. Inkopen? Kan natuurlijk ook!