Van passie en inspiratie naar concept, ontwerp en realisatie

Strategisch

Ik help je graag met het visualiseren van jouw passie. Ben je een starter? Dan maak ik voor jouw een passend logo en huisstijl. Maar denk ook aan een poster, flyer, en infographics. Online is ook helemaal mijn ding, dus ik ondersteun je graag bij het maken van een nieuwe website.

Pak de zon en straal

Strategie

Social Media is niet meer weg te denken uit de huidige maatschappij. Of het nou Facebook, Pinterest of Instagram is, het is een kans om in contact te komen met je doelgroep. Je kan het gevoel van je bedrijf maximaal overbrengen op een persoonlijke manier die een website niet altijd biedt.

€750,00

Je krijgt hiervoor een strategie op maat, passend bij jou en je bedrijf.  Inclusief doelgroep onderzoek, een concurrentieanalyse, Social media huisstijl en een contentkalender.

Visualiseren content

Heb jij moeite met het bijhouden van al je accounts op social media? Dit neem ik je graag uit handen. Het beheer van de pagina blijft in eigen handen. Dit houdt in dat je zelf de berichten inplant maar ook zelf reageert op berichten die je binnenkrijgt.

€350,00

Deze prijs geldt voor twee posts per week. Je krijgt naast een contentkalender, de afbeeldingen inclusief begeleidende teksten. 

Nieuwsbrief

Terwijl jij druk aan het groeien bent met je bedrijf besluit je een nieuwsbrief te versturen. Ik neem dit graag voor je uit handen. Jij levert mij content aan en ik maak een mooi vormgegeven nieuwsbrief en plan deze voor je in.

vanaf €125,00

Dit is de prijs voor de eerste nieuwsbrief. Elke volgende nieuwsbrief kost €65,00. Al mijn prijzen zijn exclusief btw.

Huisstijl

Heb je al een strategie, maar wil je dat ik je ondersteun bij het visualiseren van een geschikte huisstijl voor je Social Media kanalen? Of ben je op zoek naar inspiratie voor je kanalen? Geen probleem! Ik help je graag bij het ontwikkelen van content welke je daarna zelfstandig kan door voeren op de verschillende kanalen. 

€250,00

Je krijgt hiervoor eenmalig vijf sjablonen voor je Social Media posts om je op weg te helpen. Deze krijg je van mij aangeleverd krijgt Photoshop of InDesign.

Nog een stapje verder?

Jij wil je maar met één ding bezig houden: je werk! Je weet dat Social Media moet, maar besteed er zelf liever geen tijd aan. Ik neem je alles uit handen. Het verhaal wat jij verteld visualiseer ik naar content, plan en onderhoud ik. Jij hoeft niks meer te doen.

vanaf €500,00

Je krijgt van mij een gepersonaliseerde strategie, content welke ik voor je ga delen en statistieken aangeleverd. Al mijn prijzen zijn exclusief btw.